Cara njamin Situs Sampeyan Dhaptar Ireng Kanggo Email

Kita lagi mriksa salah sawijining situs klien saiki. Dheweke bakal enggal pindhah menyang integrasi email - sing apik. Aku kira situs web sing wis dhaptar ireng… mulane ... Dheweke duwe formulir kontak ing situs web. Cukup apik, pirang-pirang lapangan kanggo ngirim kabeh info pribadi sampeyan kanggo ndhaptar inisiatif email. Nanging, tampilan sing luwih cedhak lan alat kasebut pancen gampang