15 Pitakon Sampeyan kudu Takon Babagan API Sadurunge Milih Platform

Kanca lan mentor sing apik nulis menehi pitakon marang aku lan aku pengin nggunakake tanggepan kanggo kiriman iki. Pitakonane luwih fokus ing siji industri (Email), mula aku wis umume nanggepi kabeh API. Dheweke takon apa pitakon sing kudu ditakoni perusahaan babagan vendor sadurunge milih. Napa Sampeyan Perlu API? Antarmuka pemrograman aplikasi (API) yaiku antarmuka sing sistem komputer, perpustakaan,

Segitiga Pangembangan Web

Kabeh kontrak karo klien melu saben wulan. Kita arang banget ngupayakake proyek tetep lan meh ora bisa njamin jadwal wektu. Kayane medeni kanggo sawetara wong, nanging sing dadi tujuane yaiku supaya tujuane ora dadi tanggal rilis, mesthine minangka asil bisnis. Tugas kita yaiku golek asil bisnis klien, ora njupuk trabasan kanggo nggawe tanggal peluncuran. Minangka Healthcare.gov sinau, iku sawijining jalur

Macem-macem Konten lan Asil Drive Format

Pamirsa beda-beda. Nalika sampeyan seneng karo whitepaper salinan sing dawa, prospek liyane mung pengin mriksa dhaptar fitur sadurunge ngubungi sampeyan kanggo bisnis. Infographic sing apik saka ContentPlus, layanan pemasaran konten adhedhasar Inggris, nyedhiyakake ringkesan macem-macem penawaran konten sing ana, kenapa bisa digunakake, lan sawetara data pendukung. Dheweke uga duwe postingan blog sing ana gandhengane. Pangguna internet wis dadi konsumen konten canggih saiki

Pemasar Tech sing dihormati: Mungkasi Fitur Pemasaran babagan Mupangat

Suwene minggu kepungkur, aku nambah alat pemasaran kanthi alon ing situs anyar. Salah sawijining prekara sing ngeweruhi yaiku perusahaan teknologi seneng fitur pasar lan ora nggatekake entuk manfaat pasar. Kasus kasebut minangka perbandingan sakaHootsuite lawan CoTweet ™: Pemasaran CoTweet ing kaca ngarep nduwe mupangat nggunakake platform: CoTweet minangka platform sing mbantu perusahaan nggayuh lan narik pelanggan nggunakake Twitter. Monitor merek sampeyan -

Kurang = Luwih

Aku kepengin banget ngetutake kiriman Bukak = Wutahku sawetara wektu. Diterangake ing postingan kasebut kemungkinan sukses nalika masarakat fokus ing babagan carane solusine bisa digabung karo solusi liyane. Ana sisi liyane babagan iki, lan supaya perusahaan matesi fungsi solusi dadi inti saka cara panggunaan. Nambah plethora produk, layanan, lan fitur bisa mbebayani. Programmer ngarani