GSTV: Target Konsumen ing Pompa kanthi Pengalaman Video adhedhasar Lokasi

Saben dina, mayuta-yuta wong Amerika numpak kendharaan lan lunga. Fueling drive drive, komuter, lan sambungan; lan nalika GSTV duwe perhatian sing ora bisa dipisahake. Saben dina, ing puluhan ewu lokasi, jaringan video nasional duwe wayahe unik sing penting, nalika konsumen melu, resep, mbuwang luwih akeh dina iki lan dipengaruhi kanggo sesuk lan sateruse. Nyatane, GSTV tekan 1 saka 3 wong diwasa Amerika saben wulan, narik kawigaten para pamirsa kanthi mripat, swara, lan gerakan