Apa Sampeyan Entuk Saran Ala Saka Pemasar Utama?

Mungkin aku wis suwe banget main game. Kayane luwih akeh wektu kanggo industri iki, saya sithik wong sing saya hormati utawa dirungokake. Iki ora ateges aku ora duwe wong sing dakkarepake, mung aku dadi bosen karo akeh sing ngerti. Ati-ati karo nabi-nabi palsu, sing mara ing sandhangan wedhus, nanging ing njero asu ajag serigala. Matt. 7:15 Ana sawetara alasan…