Influencer Aktif: Temokake Influencer B2B Gampang Kanggo Kampanye Pemasaran Influencer Sabanjure

Dina iki, aku melu luwih saka 100 influencer B2B liyane nalika diluncurake Influencer Aktif. Iki minangka pasar digital influencer B2B pisanan kanggo merek B2B utawa B2C kanggo nemokake lan nyewa pengaruh langsung. Pasar influencer swalayan global iku unik amarga ngubungake para pemasar merek karo pengaruh sing dawane duwe reputasi lan kredibilitas penting ing macem-macem saluran. Perusahaan kasebut didegake dening Anthony James ("AJ"), sing duwe pengalaman pemasaran meh 30 taun lan

Publicfast: Temokake Pengaruh, Nggawe Kampanye, lan Asil Ngukur

Perusahaan saya kerja sama karo pabrikan saiki sing pengin ngembangake merek, nggawe situs e-commerce, lan masasarake produke kanggo konsumen sing ana pangiriman omah. Iki minangka teknologi sing wis digunakake sadurunge lan siji faktor utama kanggo nggayuh jangkauan yaiku ngenali pengaruh mikro, pengaruh sing ditargetake kanthi geografis, lan pengaruh industri kanggo mbantu nggawe kesadaran lan akuisisi drive. Pemasaran influencer tetep saya tuwuh, nanging asile biasane didadekake siji kanthi langsung

Temokake Pengaruh Sampeyan: Gawe Percakapan Global sing Dipimpin Miturut Konten sing Diilhami

Pemasaran influencer nyambungake merek kanthi swara kreator konten digital sing kuat. Koneksi kasebut nyebabake obrolan asli ing saindhenging pesen merek, ngetrapake pangikut sing setya lan terlibat ing media sosial, nalika ndorong kesadaran lan keterlibatan. Iki nggawe kesadaran saka mulut ke target demografi, langsung liwat saluran media sosial sing padha ngenteni kabeh wektu. Ing Temokake Pengaruh Sampeyan, kita mbantu sampeyan nemokake swara sing pas kanggo merek lan supaya bisa entuk

GroupHigh: Riset lan Lacak Jangkauan Blogger Sampeyan

Kolega Chris Abraham nulis babagan solusi jangkauan blogger sing diarani GroupHigh. Platform online GroupHigh nyedhiyakake kabeh elemen sing dibutuhake kanggo nggayuh blogger. GroupHigh ngidini sampeyan nemokake blogger kanthi gampang kanggo kampanye penjangkauan liwat antarmuka pencarian lan panyaringan blog wektu nyata. Data kalebu topik, lokalisasi, informasi blog, akun sosial, data penggemar lan pengikut, panguwasa telusuran organik (saka Moz) lan statistik lalu lintas saka Compete.com lan Alexa. Platform kasebut ngidini pangguna bisa nemokake, nglacak lan

Kiri: Gawe, Pilih, Aktifake, lan Ukur Pengaruh Instagram

Lefty minangka platform pemasaran influencer Instagram sing mbantu merek nyambung karo pengaruh sing paling relevan. Dipimpin dening mantan insinyur telusuran Google, tim pangembangan Lefty wis kerja suwene 2 taun kanggo nggawe platform sing paling lengkap ing para influencer Instagram. Lefty wis mbukak piranti lunak kanggo umum lan merek kaya Shiseido utawa Uber wis nggunakake. Mangkene video cekak sing menehi solusine. Lefty nggawe profil influencer adhedhasar geografi, minat,