GroupHigh: Riset lan Lacak Jangkauan Blogger Sampeyan

Kolega Chris Abraham nulis babagan solusi jangkauan blogger sing diarani GroupHigh. Platform online GroupHigh nyedhiyakake kabeh elemen sing dibutuhake kanggo nggayuh blogger. GroupHigh ngidini sampeyan nemokake blogger kanthi gampang kanggo kampanye penjangkauan liwat antarmuka pencarian lan panyaringan blog wektu nyata. Data kalebu topik, lokalisasi, informasi blog, akun sosial, data penggemar lan pengikut, panguwasa telusuran organik (saka Moz) lan statistik lalu lintas saka Compete.com lan Alexa. Platform kasebut ngidini pangguna bisa nemokake, nglacak lan