Recruit'em: Temokake Sambungan Bisnis ing Google

Yen sampeyan nggoleki sambungan bisnis ing jejaring sosial, Google minangka alat sing apik. Aku asring nggoleki jeneng Twitter + utawa jeneng LinkedIn + kanggo golek profil. LinkedIn, mesthine duwe mesin telusuran internal sing apik (utamane versi mbayar) lan uga ana situs kaya Data.com kanggo nemokake koneksi. Luwih asring, aku nggunakake Google. Gratis lan akurat! RecruitEm dibangun khusus kanggo para perekrut