Pertempuran kanggo kothak mlebu

Rata-rata, pelanggan nampa 416 pesen email komersial saben wulan… iku akeh email kanggo umume wong. Luwih akeh wong sing maca email sing menehi hasil karo finansial lan lelungan tinimbang kategori liyane… lan penting kanggo dicathet manawa para pelanggan ora mung langganan email - uga langganan pesaing sampeyan. Mesthekake email sampeyan dirancang kanthi apik lan responsif menyang piranti seluler minangka minimal mutlak. Duwe email sing apik yaiku

Kabeh Bisnis Lokal

Sampeyan krungu aku bener ... kabeh bisnis iku lokal. Aku ora mbantah manawa bisnis sampeyan bisa narik bisnis nasional lan internasional. Aku mung mbantah kasunyatan manawa umume bisnis nyoba ora diwenehi label minangka lokal - sanajan bisa nulungi dheweke. Kita ngajak kabeh klien supaya promosi lokasi geografis utawa dununge. Apa liwat aplikasi pemetaan sing kuat kaya sing digawe kanggo Wild Birds Unlimited, utawa mung menehi dorongan marang klien

Apa sing diarani Otoritas?

Yen sampeyan nggoleki situs utama sing ngumumake debat Otoritas Twitter, sampeyan bakal nemokake rantaman komentar babagan mayoritas komentar. Iki nyebabake kula supaya kabeh wong terus ngomong babagan iki - lan ana uga sing banjur mbangun Twitority lan Twithority. Jeneng sing luwih apik yaiku Tweet Nggoleki ing Urutan Keturunan miturut Jumlah Pengikut. Aku ngerti, iku jeneng sing dawa banget, nanging iki sejatine jeneng. Ora

Napa industri film gagal, terusan

Desember kepungkur, aku nulis entri kenapa industri film gagal. Mbok aku kudune nulis kenapa gagal 'kita'. Ironis, iki minangka terusan kanggo entri kasebut. Bengi iki, aku lan bocah-bocah lunga lan ndeleng Pirates Karibia, Dodo Wong Mati. Dheweke mesthine mung ngarani, Pirates of Caribbean, Ayo Susu Kaya Film sing Bisa Dikanggo. Efek ing film kasebut luar biasa lan