Lusso Launch: Merek Mobil Eksotik sing Mlaku Las Vegas Strip

Lusso Launch minangka mobil sport kanggo memenuhi layanan jupuk pelanggan ing kutha-kutha utama (saiki Denver lan Las Vegas). Bayangake dijemput ing Lamborghini, Ferrari, McLaren, Porsche, Aston Martin, Bentley, Rolls Royce, Mercedes, Corvette, Viper, BMW i8, Ford GT, utawa Nissan GTR kanggo wengi mengko. Lusso Ride duwe macem-macem penawaran layanan kanggo nyukupi kabutuhan transportasi sampeyan. Penawaran Eksotik sing paling populer menehi sampeyan kemampuan kanggo milih manawa sampeyan kepengin numpak