Viraltag: Temokake, Ngatur, Kurasi, Nuduhake lan Lacak Gambar Online

Nggunakake citra kanthi online kanthi efektif bakal nambah penjualan e-commerce, jangkauan publikasi, utawa bisnis sampeyan. Yen perusahaan sampeyan makarya ing bidang fotografi, panganan, fesyen utawa promosi acara visual, sampeyan wis nyoba nuduhake konten visual kanthi online. Visual minangka dominasi internet - saka feed Facebook menyang Pinterest. Visual wis kabukten bisa nyurung klik, nuduhake, ngerti lan konversi. Masalah kanggo akeh bisnis yaiku cara ngatur sumber daya gambar - saka