Kampanye Aktif: Napa Tagging Kritik Kanggo Blog Sampeyan Yen Integrasi RSS RSS

Salah sawijining fitur sing dakkira kurang migunani ing industri email yaiku nggunakake feed RSS kanggo ngasilake konten sing relevan kanggo kampanye email sampeyan. Umume platform duwe fitur RSS sing paling gampang nambah feed menyang buletin email utawa kampanye liyane sing sampeyan kirim. Nanging sing sampeyan ora ngerteni yaiku gampang banget nyedhiyakake konten sing diwenehi tag kanthi spesifik, ing email tinimbang kabeh blog.