Apa Nofollow, Dofollow, UGC, Utawa Tautan sing Disponsori? Napa Link Balik Penting kanggo Peringkat Panelusuran?

Saben dina kothak mlebu kebanjiran karo perusahaan SEO spamming sing ngemis supaya menehi link ing kontenku. Iki minangka panjalukan tanpa wates lan nesu tenan. Mangkene carane biasane email ... Dear Martech Zone, Aku ngerti yen sampeyan nulis artikel iki apik tenan ing [kata kunci]. Kita uga nulis artikel rinci babagan iki. Aku mikir bakal nambah tambahan artikel sampeyan. Tulung dakkandhani yen sampeyan

Ngerti Panggunaan, Pengungkapan lan IP Sampeyan

Esuk iki aku nampa cathetan saka perusahaan sing wis ditulis. Email kasebut kanthi kuat nuntut supaya kita langsung mbusak referensi jeneng perusahaan merek dagang ing postingan, lan menehi saran supaya kita nyambung menyang situs sing nggunakake tembung. Panganggone Pameran Merek Dagang, aku kira perusahaan bisa uga sukses ing jaman kepungkur kanggo ngapusi wong kanggo mbusak jeneng lan nambah tembung - SEO.

Apa Undhang-undhang CAN-SPAM?

Peraturan Amerika Serikat sing nutupi pesen email komersial diatur ing taun 2003 miturut Undhang-undhang CAN-SPAM Komisi Perdagangan Federal. Nalika wis luwih saka sepuluh taun… Aku isih mbukak kothak mlebu saben dinane kanggo email sing ora dijaluk sing duwe informasi palsu lan ora ana cara kanggo milih. Aku ora yakin sepira efektif peraturan kasebut lan kanthi ancaman nganti dhendha $ 16,000 saben pelanggaran. Apike, Undhang-undhang CAN-SPAM ora mbutuhake idin kanggo ngirim email