Favicon Generator: Napa sampeyan ora duwe Favicon?

Iki bisa uga sepele, nanging saben tekan situs sing apik lan ora ana ikon favorit sing ana ing browser, aku kepengin ngapa proyek kasebut durung rampung. Pancen, faviconku ora spektakuler… Aku mung pengin njaluk sing mbedakake situsku karo wong liya: Persiyapan Favicon Dasar Yen sampeyan durung nyiyapake favicon kanggo situs web sampeyan, pancen gampang. Cara paling gampang yaiku nyelehake file lambang sing diarani

Mburu Remaja nganggo Senapan

Aku salah amarga bashing Manufaktur ing Indiana kaya wong lanang sabanjure. Nalika aku mikir dadi pabrikan, aku mbayangake ana wong ing jamban sing nindakake sawetara garisan produksi monoton bola-bali. Pendapatku bisa uga ora beda karo para remaja saiki. Pabrikan lan logistik malah ora ana tembung sing nyenengake. Wis tuwa. Dheweke bosen. Pancen angel digambarake kanthi cara liya! Sejatine manufaktur lan logistik ora ana