Kepiye Realita Augmented Bisa Nggawe Pemasaran Influencer?

COVID-19 wis ngowahi cara blanja. Kanthi pandemi sing ana ing njaba, konsumen luwih milih terus tuku barang kanthi online. Pramila konsumen luwih akeh nggawe pengaruh kanggo video babagan apa wae wiwit nyoba lipstik nganti main game video favorit. Kanggo luwih lengkap babagan efek pandemi babagan pemasaran lan rega influencer, waca panelitian pungkasan. Nanging kepiye cara kerja kanggo item sing kudu katon

Kepiye Teknologi Cetak 3D Bakal Ngganti Masa Depan Kita

Dering ukuran apa? Apa cincin berlian 1/2 karat bakal katon gedhe banget ing driji? Yen sampeyan duwe Printer 3D ing sacedhake, Brilliance ngidini sampeyan nyithak cincin keterlibatan prototipe kanthi pirang-pirang ukuran saiki lan coba ing omah kanggo ndeleng dhewe. Ora prelu ninggalake omah lan nemoni rapat dodolan tekanan tinggi karo tukang perhiasan lokal, saiki sampeyan bisa blanja kanthi paling apik