COVID-19: Pandemi Corona lan Media Sosial

Saya suwe saya owah, saya tetep padha. Jean-Baptiste Alphonse Karr Siji bab sing apik babagan media sosial: sampeyan ora prelu nganggo topeng. Sampeyan bisa ngetokake apa wae kapan wae utawa kabeh wektu kaya kedadeyan COVID-19. Pandemi iki ndadekake area tartamtu dadi fokus sing landhep, ngasah sudhut sing dibunderaké, nggedhekake chasms, lan, ing wektu sing padha, ngatasi sawetara kesenjangan. Tukang kuli kaya dokter, paramedis, lan liya-liyane