Napa Walmart Kudu Ngatasi Sosial Hyperlocal

Recommended.ly wis ngrampungake analisis strategi sing gagal dening Walmart kanggo ngembangake kaca Facebook lokal kanggo saben 3500 lokasi. Mangkene kesimpulan sing Rekomendasi.ly digawe: Walmart katon duwe strategi konten kalebu kebijakan posting ing panggonane. Nanging, ora jelas yen dheweke duwe target level toko kanggo entuk utawa melu penggemar. Paling ora, ora ana sing katon isih bisa digunakake. Salah sawijining pengamatan tartamtu yaiku nggunakake strategi konten terpusat. Iki yaiku

Koran Terus Mateni Piyambak

Liwat blog Rut, aku bubar maca tulisan New York Times babagan rencana Tribune kanggo ngethok 500 kaca saka 12 koran sing paling gedhe saben minggu. Koran = Kertas Toilet Aku malah ora bisa ngandhani yen nggawe aku sedih banget… lan, minangka konsumen, sampeyan uga kudu nesu banget. Katon yen Industri Koran, kanthi kawicaksanan sing nyuda, saiki ngetutake industri industri toilet