Restream: Video Langsung Langsung Kanggo 30+ Platform Media Sosial Sanalika

Restream minangka layanan multistreaming sing ngidini sampeyan nyebar konten langsung menyang luwih saka 30 platform streaming bebarengan. Restream ngidini para pemasar bisa streaming liwat platform studio dhewe, stream nganggo OBS, vMix, e tc., Stream file video, gawe jadwal acara, utawa mung direkam ing platform. Liwat 4 yuta streamer video ing saindenging jagad nggunakake Restream. Platform tujuan kalebu Facebook Live, Twitch, YouTube, Periscope dening Twitter, Linkedin, VK Live, DLive, Dailymotion, Trovo, Mixcloud, kakaoTV,

ShortStack: Kaca Landing Facebook lan Kontes Sosial Gampang

Yen sampeyan nggunakake Facebook minangka sumber daya kanggo nuntun lalu lintas menyang bisnis liwat kontes utawa ajakan-ajakan, nggunakake platform sing terintegrasi sosial iku kudu. Kanthi ShortStack sampeyan bisa nggawe corong saka sumber tartamtu - email, media sosial, iklan digital - menyang kaca web kanthi fokus sing target banget. Kaca Landing Facebook Kanthi ShortStack, sampeyan bisa nggawe nomer landing landing interaktif tanpa wates kanggo kontes, hadiah, kuis, lan liya-liyane kanggo nyambung

4 Strategi Penting Kanggo Bisnis Multi-Lokasi Online

Iki dudu statistik sing ngagetne, nanging isih nggumunake - luwih saka separo kabeh penjualan ing toko dipengaruhi digital taun kepungkur ing infographic paling anyar babagan pemasaran bisnis multi-lokasi kanthi online. MDG riset lan ngenali patang taktik pemasaran digital sing penting sing kudu ditrapake saben bisnis multi-lokasi sing nggabungake telusuran, platform, konten, lan tren piranti. Telusuri: Optimalake kanggo "Bukak Saiki" lan Lokasi - Konsumen ganti saka nggoleki barang-barang adhedhasar mbesuk kaya

6 Strategi sing Dienggo Hotel Kanggo Nggunakake Pemasaran Facebook

Pemasaran Facebook utawa mesthine dadi bagean integral saka kampanye pemasaran hotel. Killarney Hotels, operator hotel ing salah sawijining tujuan wisata Irlandia, wis nggabungake infographic babagan topik kasebut. Cathetan sisih… sepira gedhene perusahaan hotel ing Irlandia ndeleng mupangate pengembangan infografis lan pemasaran Facebook? Ngopo #Facebook minangka faktor utama kanggo bocah umur 25-34 taun nalika milih preinan utawa