Evocalize: Teknologi Pemasaran Kolaboratif kanggo Pemasar Lokal lan Nasional-kanggo-Lokal

Nalika nerangake marketing digital, para pemasar lokal kanthi historis berjuang kanggo tetep. Malah sing nindakake eksperimen karo media sosial, telusuran, lan iklan digital asring gagal entuk sukses sing padha karo para pemasar nasional. Iku amarga pemasar lokal biasane ora duwe bahan penting - kayata keahlian marketing, data, wektu, utawa sumber daya - kanggo ngoptimalake bali positif ing investasi marketing digital. Alat marketing sing disenengi merek gedhe mung ora digawe

Apa Pengaruhe Pemasaran Media Sosial?

Apa sing diarani pemasaran media sosial? Aku ngerti yen orane kaya pitakon dhasar, nanging pancen pancen kudu diskusi. Ana sawetara dimensi kanggo strategi pemasaran media sosial sing apik uga hubungan sing ana gandhengane karo strategi saluran liyane kayata konten, telusuran, email lan seluler. Ayo bali menyang definisi pemasaran. Pemasaran minangka tumindak utawa bisnis riset, ngrancang, nglakokake, promosi lan adol produk utawa layanan. Media sosial yaiku a

Repurpose House: Ndhukung Lalu Lintas Luwih Akeh lan Nganggo Layanan Konten Media Sosial sing Bisa Dituduhake

Bisnis, kalebu duweke saya, terus-terusan nggawe konten anyar lan apik tenan kanggo situs - kalebu video, podcast, lan artikel. Sanajan nggawe apik tenan, umume umure siklus cendhak kanggo konten kasebut suwe-suwe ... mula investasi ing konten sampeyan ora bisa ditindakake. Minangka salah sawijining alesan kenapa aku meksa supaya para klien mikir luwih akeh babagan nggawe perpustakaan konten tinimbang aliran produksi konten sing ora ana enteke. Ana

Drip: Apa Manajer Hubungan Pelanggan E-niaga (ECRM)?

Platform Manajemen Hubungan Pelanggan E-niaga nggawe hubungan sing luwih apik ing antarane toko e-niaga lan para pelanggan kanggo pengalaman sing ora bisa dilalekake sing bakal nyebabake loyalitas lan penghasilan. ECRM duwe kekuwatan luwih akeh tinimbang Penyedia Layanan Email (ESP) lan fokus pelanggan luwih akeh tinimbang platform Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM). Apa sing diarani ECRM? ECRM nguatake pamilik toko online kanggo ngerti kabeh pelanggan sing unik — kapinterane, tuku, lan prilaku - lan menehi pengalaman pelanggan kanthi migunani kanthi skala kanthi nggunakake data pelanggan sing dikumpulake ing saluran pemasaran terintegrasi.

Miwiti Kaca Bisnis Facebook lan Pemasaran Facebook

Facebook wis suwe dadi alat sing migunani kanggo para pemasar. Kanthi luwih saka rong milyar pangguna aktif, platform media sosial menehi kesempatan merek kanggo nggawe jaring jaring lan narik kawigaten para pelanggan saka saindenging jagad. Mangkene, mung nggawe kaca Facebook kanggo bisnis sampeyan utawa nerbitake sawetara iklan sing ditarget ora cukup kanggo nggunakake platform kanthi maksimal. Kanggo entuk keuntungan saka pemasaran Facebook, penting kanggo nggawe