Tren ing Pemasar Facebook Mesthi Ngelingi

Wulan kepungkur iki, Facebook ngluncurake pembaruan liyane sing nyebabake News Feed, sing ngidini pangguna luwih akeh ngontrol wong lan konten sing pengin dideleng dhisik. Pagemodo ngemot dhaptar 10 tren saka riset sing ditindakake ing taun iki ing Facebook. Aku wis nambah komentar babagan kenapa sampeyan kudu ngerti babagan upaya pemasaran media sosial. Dominasi Video Facebook - Nalika video saya rame ing Facebook, sampeyan kudu waspada

Elemen Aplikasi Kontes Facebook sing Sempurna

Babagan sing ditindakake umume para pemilik bisnis nalika pengin nambah keterlibatan lan Suka ing Kaca Facebook yaiku nggawe aplikasi kontes. Nanging akeh wong sing bingung ora mung karo aturan rumit Facebook, nanging cara nggawe aplikasi sing bener-bener nindakake apa sing dikarepake. Nggawe aplikasi sing sampurna yaiku seni lan ilmu, infographic anyar ShortStack bakal mbantu sampeyan priksa manawa sampeyan wis entuk kabeh sing dibutuhake

Cara Golek Saham Liyane ing Facebook

Perusahaan sing dipasar liwat Facebook asring ora nyadari karusakan sing ditindakake kanthi ora nggawe update saben sing angel. Ana akeh kegiatan sing kedadeyan ing saben pangguna sing ora bisa ditampilake Facebook saben nganyari. Asile, dheweke asring mung nampilake kiriman sing dituduhake lan / utawa dibahas kanthi akeh. Saham duwe bobot luwih akeh ing feed warta. Sejatine, algoritma Facebook nemtokake manawa akeh wong sing nuduhake kiriman lan