Agorapulse: Inbox sing Sederhana, Unified Kanggo Manajemen Media Sosial

Swara dasawarsa kepungkur, ing World Marketing Media Sosial, aku ketemu karo Emeric Ernoult sing apik banget lan apik banget - pangadeg lan CEO Agorapulse. Pasar alat manajemen Media Sosial rame. Diwenehake. Nanging Agorapulse nganggep media sosial amarga perusahaan kudu… proses. Luwih angel milih alat sing cocog (utawa alat) kanggo kabutuhan. Kanggo sapa (kaya aku) nyoba ngatur macem-macem akun sing rusak lan

ShortStack: Gagasan Kontes Media Sosial Dina Valentine

Dina Valentine meh tekan saiki lan katon bakal dadi taun sing gedhe kanggo mbuwang konsumen. Nalika nambah upaya, sampeyan kudu gawe jadwal kampanye kanthi tepat wektu nggunakake media sosial. ShortStack minangka platform Aplikasi lan Kontes Facebook sing terjangkau kanggo para desainer, bisnis cilik, lan agensi. Nangis kepungkur, ShortStack nggawe infographic iki kanthi sawetara ide kontes Facebook Dina valentine ... iki dhaptar sing isih nyoba wektu.

ShortStack: Kaca Landing Facebook lan Kontes Sosial Gampang

Yen sampeyan nggunakake Facebook minangka sumber daya kanggo nuntun lalu lintas menyang bisnis liwat kontes utawa ajakan-ajakan, nggunakake platform sing terintegrasi sosial iku kudu. Kanthi ShortStack sampeyan bisa nggawe corong saka sumber tartamtu - email, media sosial, iklan digital - menyang kaca web kanthi fokus sing target banget. Kaca Landing Facebook Kanthi ShortStack, sampeyan bisa nggawe nomer landing landing interaktif tanpa wates kanggo kontes, hadiah, kuis, lan liya-liyane kanggo nyambung

Cara Nggawe Strategi Pemasaran Facebook Lokal sing Sukses

Pemasaran Facebook tetep dadi salah sawijining strategi pemasaran sing paling efektif saiki, utamane karo 2.2 milyar pangguna aktif. Cukup kanggo mbukak kesempatan sing bisa ditindakake bisnis. Salah sawijining cara sing angel banget kanggo nggunakake Facebook yaiku ngupayakake strategi pemasaran lokal. Lokalisasi minangka strategi sing bisa ngasilake asil sing apik nalika ditrapake kanthi apik. Ing ngisor iki ana sangang cara kepiye carane bisa nggawe Lokalisasi Facebook

Navigasi Aturan Wadhah Kontes Facebook lan Undhang-undhang

Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan kudu njaluk peserta ing kontes Facebook utawa promosi undhang-undhang supaya disenengi kaca sampeyan, nanging sampeyan ora bisa mbutuhake utawa malah njaluk nuduhake kaca kasebut? Hei, iku platform lan pangguna, mula bisa nggawe aturan sing dikepengini. Yen sampeyan pengin njaluk pangguna, sampeyan kudu navigasi sawetara pandhuan promosi saka Facebook - lan wong-wong ing Shortstack nggabungake ringkes iki