Drip: Apa Manajer Hubungan Pelanggan E-niaga (ECRM)?

Platform Manajemen Hubungan Pelanggan E-niaga nggawe hubungan sing luwih apik ing antarane toko e-niaga lan para pelanggan kanggo pengalaman sing ora bisa dilalekake sing bakal nyebabake loyalitas lan penghasilan. ECRM duwe kekuwatan luwih akeh tinimbang Penyedia Layanan Email (ESP) lan fokus pelanggan luwih akeh tinimbang platform Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM). Apa sing diarani ECRM? ECRM nguatake pamilik toko online kanggo ngerti kabeh pelanggan sing unik — kapinterane, tuku, lan prilaku - lan menehi pengalaman pelanggan kanthi migunani kanthi skala kanthi nggunakake data pelanggan sing dikumpulake ing saluran pemasaran terintegrasi.

Toko Facebook: Napa Usaha Kecil Kudu Ndhuwur

Kanggo bisnis cilik ing dunia ritel, pengaruh Covid-19 pancen angel banget kanggo wong-wong sing ora bisa adol kanthi online nalika toko fisik ditutup. Siji saka telung pengecer independen khusus ora duwe situs web sing nganggo e-commerce, nanging apa Toko Facebook nawakake solusi sederhana kanggo bisnis cilik supaya bisa adol online? Napa Jual ing Toko Facebook? Kanthi luwih saka 2.6 milyar pangguna saben wulan, kekuwatan lan pengaruh Facebook ora bisa diandharake lan ana luwih saka

Napa Merek E-Niaga Kudu Investasi Liyane Kanggo Instagram

Dina iki, sampeyan ora bisa nggawe merek e-commerce tanpa strategi pemasaran media sosial sing efektif. Meh kabeh pemasar (93%) dadi Facebook minangka jaringan sosial utama. Amarga Facebook terus jenuh karo para pemasar, perusahaan kepeksa nyuda jangkauan organik. Kanggo merek, Facebook minangka pituwas kanggo muter platform media sosial. Wutah Instagram kanthi cepet narik kawigatosan sawetara merek eCommerce paling dhuwur. Pangguna sesambungan karo merek liyane ing Instagram

Tren ing Pemasar Facebook Mesthi Ngelingi

Wulan kepungkur iki, Facebook ngluncurake pembaruan liyane sing nyebabake News Feed, sing ngidini pangguna luwih akeh ngontrol wong lan konten sing pengin dideleng dhisik. Pagemodo ngemot dhaptar 10 tren saka riset sing ditindakake ing taun iki ing Facebook. Aku wis nambah komentar babagan kenapa sampeyan kudu ngerti babagan upaya pemasaran media sosial. Dominasi Video Facebook - Nalika video saya rame ing Facebook, sampeyan kudu waspada

Praktik Komersial Sosial

Musim liburan iki, sawetara keraguan nyebar babagan pengaruh media sosial ing penjualan e-commerce. Amarga musim liburan didominasi diskon, aku cenderung ora setuju yen pengaruh sosial saya suda. 8thBridge wis ngembangake infographic iki sing mriksa platform e-commerce lan pengaruh sosial tumrap proses tuku. 8thBridge minangka produsen Graphite, platform commerce sosial sing nggabungake pengalaman sosial menyang corong tuku. Temuan konsumen saka laporan 44%