Tiger Pistol: Pemasaran Bisnis Cilik kanggo Facebook

Kanthi warta manawa Facebook bakal nolak pariwara babagan konten kanggo perusahaan, pemasar bisnis cilik kanthi anggaran winates ora bisa milih sawetara saingan. Salah sawijining strategi sing bisa digunakake lan bisa mbuktekake luwih murah tinimbang iklan yaiku kampanye Facebook sing nggunakake platform pemasaran pihak katelu. Tiger Pistol dibangun khusus kanggo bisnis cilik. Biaya flat lan kegiatan Facebook khusus sing digawe otomatis nggawe perusahaan bisa nggawe sosial nalika nyopir lalu lintas sing dibutuhake