Adzooma: Ngatur lan Ngoptimalake Iklan Google, Microsoft, lan Facebook Ing Siji Platform

Adzooma minangka Mitra Google, Mitra Microsoft, lan Mitra Pemasaran Facebook. Dheweke wis nggawe platform sing cerdas, gampang digunakake, supaya sampeyan bisa ngatur Google Ads, Microsoft Ads, lan Facebook Ads kanthi pusat. Adzooma nawakake solusi pungkasan kanggo perusahaan uga solusi agensi kanggo ngatur klien lan dipercaya luwih saka 12,000 pangguna. Kanthi Adzooma, sampeyan bisa ndeleng kinerja kampanye kanthi cepet kanthi metrik kunci kayata Impresi, Klik, Konversi

Temokake 3 Driver Kinerja Kampanye Akuisisi Panganggo

Ana puluhan cara kanggo nambah kinerja kampanye. Kabeh saka warna ing tombol telpon kanggo tumindak kanggo nyoba platform anyar bisa menehi asil sing luwih apik. Nanging ora ateges saben taktik optimalisasi UA (Akuisisi Anggota) sing bakal sampeyan lakoni pancen kudu ditindakake. Iki pancen bener yen sampeyan duwe sumber daya sing winates. Yen sampeyan ana ing tim cilik, utawa sampeyan duwe watesan anggaran utawa watesan wektu, watesan kasebut bakal ngalangi sampeyan nyoba

4 Pertimbangan kanggo Nguatake Kampanye Facebook sing Dibayar

"97% pengiklan sosial milih [Facebook] minangka platform media sosial sing paling akeh digunakake lan paling migunani." Sprout Sosial Ora diraguhi, Facebook minangka alat sing kuat kanggo para pemasar digital. Sanajan ana poin data sing bisa uga nerangake platform kasebut wis ora mateng karo persaingan, ana akeh kesempatan kanggo merek industri lan ukuran sing beda-beda kanggo mlebu ing iklan Facebook sing mbayar. Nanging, kuncine yaiku sinau taktik endi sing bakal mindhah jarum lan bisa

Pandhuan kanggo Usaha Kecil kanggo Pariwara ing Facebook

Kemampuan kanggo bisnis kanthi organik nggawe pamirsa lan pasar ing Facebook pancen wis mandheg. Nanging ora ateges manawa Facebook dudu sumber pariwara kanthi bayaran. Kanthi meh saben calon pembeli sing pengin sampeyan tekan ing siji platform, lan kemampuan kanggo target lan entuk target kasebut, pariwara Facebook bisa nyurung akeh kebutuhan kanggo bisnis cilik sampeyan. Napa Usaha Kecil Iklan ing Facebook 95% saka

Kursus Paling Anyar Kanggo Miwiti Iklan Facebook

Pisanan aku ketemu Andrea Vahl lan ngrungokake dheweke wicara pirang-pirang taun kepungkur ing Social Media Marketing World. Pirang-pirang taun mengko, aku kepenak amarga bisa nglintasi dalan maneh nalika kita loro dadi pamicara ing Concept ONE, pameran pemasaran digital luar biasa sing dipasang ing Pegunungan Black Hill ing South Dakota sing apik. Lan wah, apa aku seneng yen aku seneng krungu Andrea ngomong maneh! Kaping pisanan, dheweke lucu banget -

Sukses ing Pemasaran Facebook Nduwe Pendekatan "Kabeh Sumber Data ing Deck"

Kanggo pemasar, Facebook minangka gorila 800 pon ing kamar kasebut. Pusat Riset Pew ujar manawa meh 80% wong Amerika sing online nggunakake Facebook, luwih saka kaping pindho nomer sing nggunakake Twitter, Instagram, Pinterest utawa LinkedIn. Pangguna Facebook uga melu aktif, kanthi luwih saka telung perempat wong ngunjungi situs saben dina lan luwih saka setengah mlebu kaping pirang-pirang saben dina. Nomer pangguna Facebook saben wulan aktif ing saindenging jagad udakara 2 milyar. Nanging kanggo para pemasar,

5 Kesalahan Iklan Facebook Rookie Kanggo Nyingkiri.

Iklan Facebook pancen gampang digunakake - gampang banget, sajrone sawetara menit sampeyan bisa nyiyapake akun bisnis lan miwiti mbukak pariwara sing duweni potensi bisa tekan rong milyar wong. Sanajan gampang disiyapake, mbukak iklan Facebook sing duwe bathi kanthi ROI sing bisa diukur iku gampang banget. Kesalahan siji ing pilihan sing dipilih, nargetake penonton, utawa salinan iklan bisa nggawe kampanye gagal. Ing artikel iki,

Cara Ngoptimalake Kampanye Iklan Facebook kanthi Kaca Mendarat

Ora ana gunane mbuwang repes kanggo pariwara online yen sampeyan durung yakin manawa kaca sing dikirim wong wis siyap nampa. Kaya nggawe brosur, iklan TV lan papan reklame promosi restoran anyar sampeyan, banjur, nalika wong tekan alamat sing sampeyan wenehake, papan kasebut surem, peteng, diisi tikus lan sampeyan ora duwe panganan. Ora apik. Artikel iki bakal mriksa a