ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

JustControl.it: Otomatis Nglumpukake Data Atribusi ing Saluran

Pemasaran digital didhukung dening kabutuhan kustomisasi sing luwih gedhe: sumber data anyar, kombinasi kemitraan sing seger, tarif sing terus berubah, skenario UA sing canggih, lsp. Minangka kanggo masa depan industri kita, janjine bakal dadi tantangan lan granular. Pramila para profesional sing sukses lan kepengin bisa nggunakake pengaruh sing bisa ditindakake kanggo ngatasi kahanan rumit lan gambar sing rumit. Nanging, akeh alat sing ana isih menehi pendekatan 'siji-ukuran-kabeh-kabeh' sing ketinggalan jaman. Ing framework pisanan iki, kabeh

Crello: Editor Grafis Pay-As-You-Go kanthi Ewonan Cithakan sing Apik

Kita dadi penggemar Depositphotos, foto stock, grafis, lan solusi video sing terjangkau. Pramila kita ndhaptar minangka sponsor lan terus ningkatake layanane ing situs lan karo klien. Mesthi wae, kita uga dadi afiliasi. Tim ing mburi Depositphotos saiki ngluncurake Crello, editor visual gratis sing didhukung jutaan template sing apik. Ngelingake Canva (tanpa prelu ndhaptar), Crello nawakake luwih saka 10,500 gambar gratis, kalebu foto,

SiteKick: Otomatisake Pelaporan Analytics kanthi Label Putih kanggo Klien

Yen sampeyan ngupayakake pirang-pirang klien, nggawe laporan awal utawa nggabungake macem-macem sumber menyang solusi dashboard bisa uga rumit. SiteKick bisa ngatasi kabeh laporan sing bola-bali kanthi laporan mingguan, saben wulan, lan triwulanan. Saben laporan ana ing format presentasi (PowerPoint) lan bisa diwenehi merek, kanthi label putih kanggo agensi utawa klien sampeyan, lan asile bisa diowahi utawa informasi tambahan sing disedhiyakake sadurunge dikirim menyang klien sampeyan. SiteKick Nyedhiyakake Keuntungan ing ngisor iki minangka Pelaporan Multi-Sumber

Wabah COVID-19: Pengaruh Pariwara lan Pemasaran

Pancen penting banget kanggo nggarap agensi sing dadi update paling penting ing saben wektu. Amarga kabeh bisnis kepeksa nggawe pangowahan amarga kahanan jagad saiki lan kesehatan lan safety COVID-19, tegese nyedhiyakake teknologi sing cukup kanggo tenaga kerja sing adoh, pindhah menyang layanan kontak nol yen bisa, lan ngencengi dhuwit kanggo bisnis. Endi sing kudu mbayar dolar pemasaran iku penting banget sajrone iki. Bisnis uga kudu

Playbook Iklan Facebook Jumuah Black & Q2019 4: Cara Tetep Efisien Nalika Dhuwur mundhak

Musim blanja preinan wis cedhak. Kanggo pengiklan, Q4 lan khusus minggu ing sekitar Black Friday ora beda karo wektu liyane taun iki. Biaya iklan biasane mundhak nganti 25% utawa luwih. Persaingan kanggo inventaris kualitas apik banget. Pengiklan e-commerce ngatur wektu boom, dene pengiklan liyane - kaya game lan aplikasi seluler - ngarep-arep bakal nutup taun sing kuat. Pungkasan Q4 minangka wektu paling sibuk taun kanggo

4 Pertimbangan kanggo Nguatake Kampanye Facebook sing Dibayar

"97% pengiklan sosial milih [Facebook] minangka platform media sosial sing paling akeh digunakake lan paling migunani." Sprout Sosial Ora diraguhi, Facebook minangka alat sing kuat kanggo para pemasar digital. Sanajan ana poin data sing bisa uga nerangake platform kasebut wis ora mateng karo persaingan, ana akeh kesempatan kanggo merek industri lan ukuran sing beda-beda kanggo mlebu ing iklan Facebook sing mbayar. Nanging, kuncine yaiku sinau taktik endi sing bakal mindhah jarum lan bisa