Wisaya Desain: Nggawe Konten Grafis Berkualitas Tinggi Menit

Tekanan marang para pemasar, pamilik bisnis lan wirausaha kanggo ngasilake kampanye asli sing bermutu, durung nate kaya intensif kaya saiki. Tanpa ilmu desain lan strategi kreatif, mula bakal angel ngetrapake standar sing mundhak. Wisaya Desain minangka piranti lunak desain grafis online sing nawakake solusi cepet, gampang lan terjangkau kanggo nggawe konten visual. Saben dina ana luwih saka 1.8 milyar gambar sing dikirim online lan

Canva: Kickstart lan Kolaborasi Proyek Desain Sabanjure

Kanca apik Chris Reed saka Cast A Netger sing Luwih gedhe ngirim pesen yen aku wis nyoba Canva lan dheweke kandha yen aku seneng banget. Dheweke pancen bener ... Aku ngobrol sawetara jam kepungkur bengi. Aku seneng banget Illustrator lan wis nggunakake pirang-pirang taun - nanging aku nantang desain. Aku percaya manawa aku ngerti desain sing apik nalika ndeleng, nanging aku asring ngerti