Pandhuan kanggo Usaha Kecil kanggo Pariwara ing Facebook

Kemampuan kanggo bisnis kanthi organik nggawe pamirsa lan pasar ing Facebook pancen wis mandheg. Nanging ora ateges manawa Facebook dudu sumber pariwara kanthi bayaran. Kanthi meh saben calon pembeli sing pengin sampeyan tekan ing siji platform, lan kemampuan kanggo target lan entuk target kasebut, pariwara Facebook bisa nyurung akeh kebutuhan kanggo bisnis cilik sampeyan. Napa Usaha Kecil Iklan ing Facebook 95% saka