Zyro: Gampang Nggawe Situs utawa Toko Online Kanthi Platform Terjangkau Iki

Kasedhiyan platform pemasaran sing terjangkau terus ngematake, lan sistem manajemen konten (CMS) ora beda. Aku wis kerja ing sawetara platform CMS eksklusif, open-source, lan mbayar sajrone pirang-pirang taun… sawetara luar biasa lan sawetara cukup angel. Nganti aku ngerti apa tujuan, sumber daya, lan proses klien, aku ora menehi rekomendasi babagan platform sing bakal digunakake. Yen sampeyan bisnis cilik sing ora bisa nyelehake puluhan ewu dolar

Napa Merek E-Niaga Kudu Investasi Liyane Kanggo Instagram

Dina iki, sampeyan ora bisa nggawe merek e-commerce tanpa strategi pemasaran media sosial sing efektif. Meh kabeh pemasar (93%) dadi Facebook minangka jaringan sosial utama. Amarga Facebook terus jenuh karo para pemasar, perusahaan kepeksa nyuda jangkauan organik. Kanggo merek, Facebook minangka pituwas kanggo muter platform media sosial. Wutah Instagram kanthi cepet narik kawigatosan sawetara merek eCommerce paling dhuwur. Pangguna sesambungan karo merek liyane ing Instagram

5 Ramalan Pemasaran Media Sosial kanggo 2014

Apa kita bakal kaget yen agensi pemasaran media sosial Offerpop wis nggawe limang tren pemasaran sing bakal ditonton kanggo taun 2014 - kabeh mau nuduhake tuwuhing pemasaran media sosial? Konsumen bakal dadi pemasar konten. Integrasi sosial liyane menyang pemasaran tradisional. Ngubungake email karo pemasaran media sosial. Commerce sosial liyane. Kampanye media sosial liyane umume. Nalika kegiyatan babagan media sosial bisa saya tambah, aku rada pesimis babagan upaya pemasaran

Pecah Perdagangan Sosial

Aku ora yakin kenapa ana wong liya babagan perdagangan sosial… Aku pracaya yen wong (B2B utawa B2C) bakal tuku ing endi wae online. Anggere wong pengin utawa butuh produk - lan dheweke dipercaya karo vendor - dheweke bakal klik tombol tuku. Aku malah ngomong yen wong ora mlebu Facebook sing pengin tuku, nanging saiki perdagangan sosial wis mantep lan dipercaya, konsumen wis nyetel tingkah lakune. Sawise

Praktik Komersial Sosial

Musim liburan iki, sawetara keraguan nyebar babagan pengaruh media sosial ing penjualan e-commerce. Amarga musim liburan didominasi diskon, aku cenderung ora setuju yen pengaruh sosial saya suda. 8thBridge wis ngembangake infographic iki sing mriksa platform e-commerce lan pengaruh sosial tumrap proses tuku. 8thBridge minangka produsen Graphite, platform commerce sosial sing nggabungake pengalaman sosial menyang corong tuku. Temuan konsumen saka laporan 44%