Apa Omni-Channel? Kepiye Pengaruh Eceran ing Musim Liburan iki?

Nenem taun kepungkur, tantangan pemasaran online paling gedhe yaiku kemampuan nggabungake, nyelarasake, lan banjur ngontrol olahpesen ing saben saluran. Nalika saluran anyar muncul lan nambah popularitas, para pemasar nambah akeh batch lan luwih akeh jeblugan kanggo jadwal produksi. Asil (sing isih umum), ana akeh tumpukan pariwara lan pesen penjualan sing nyebabake saben tenggorokan prospek. Reaksi mundur terus - karo konsumen sing ora gelem langganan lan ndhelikake saka perusahaan sing ana