Medallia: Manajemen Pengalaman Kanggo Ndeteksi, Ngenali, Ramalan, lan Mbenerake Masalah ing Pengalaman Pelanggan Sampeyan

Pelanggan lan karyawan ngasilake jutaan sinyal sing kritis kanggo bisnis sampeyan: kepiye rasane, apa sing disenengi, kenapa produk iki lan dudu, ing ngendi dheweke mbuwang dhuwit, apa sing luwih apik… Utawa apa sing bakal nggawe dheweke luwih seneng, mbuwang luwih akeh, lan luwih setya. Sinyal kasebut mbanjiri organisasi sampeyan ing Live Time. Medallia nyekel kabeh sinyal kasebut lan bisa dingerteni. Supaya sampeyan bisa ngerti saben pengalaman ing saben lelungan. Ponggawa Medallia