5 Pertimbangan Nalika Lokalisasi Aplikasi Seluler Kanggo Pasar Jepang

Minangka ekonomi paling gedhe nomer telu ing donya, aku ngerti kenapa sampeyan kepengin mlebu pasar Jepang. Yen sampeyan kepengin weruh kepiye aplikasi sampeyan bisa mlebu ing pasar Jepang kanthi sukses, coba terus maca kanggo sinau luwih lengkap babagan iki! Pasar Aplikasi Seluler Jepang Ing taun 2018, pasar eCommerce Jepang adol $ 163.5 milyar USD. Saka 2012 nganti 2018, pasar eCommerce Jepang tuwuh saka 3.4% dadi 6.2% saka total penjualan eceran. Administrasi Perdagangan Internasional

Wrike: Nambah Produktivitas, Kolaborasi, lan Nggabungake Produksi Konten Sampeyan

Aku ora yakin apa sing bakal bisa ditindakake tanpa platform kolaborasi kanggo produksi konten. Nalika nggarap infografis, kertas putih, lan uga postingan blog, proses kita pindhah saka peneliti, penulis, desainer, editor lan klien. Iku akeh banget wong sing melu ngirim file bolak-balik ing antarane Google Docs, DropBox utawa email. Kita butuh proses lan versi supaya bisa maju kanthi puluhan

Ing ngisor iki ana 33 Tips LinkedIn kanggo Sampeyan Tweet!

Ora akeh banget dina aku ora maca update saka LinkedIn, nyambung karo wong ing LinkedIn, melu grup ing LinkedIn, utawa promosi konten lan bisnis ing LinkedIn. LinkedIn minangka jalur urip kanggo bisnis - lan aku seneng karo upgrade sing digawe ing akun premium awal taun iki. Mangkene sawetara tips apik banget saka pangguna media sosial lan LinkedIn utama saka saindhenging web. Sampeyan kudu nuduhake

Zapier: Otomatis Aliran Kerja kanggo Bisnis

Aku ora nate ngerti yen aku kudu ngenteni 6 taun sadurunge miwiti ndeleng aplikasi sing visualisasi antarmuka pemrograman aplikasi kanthi cerdas ... nanging pungkasane tekan kana. Yahoo! Pipa diluncurake ing taun 2007 lan duwe sawetara konektor kanggo memanipulasi lan nyambungake sistem, nanging ora duwe integrasi karo macem-macem layanan web lan API sing mbledhos ing web. Zapier dipaku… supaya sampeyan bisa otomatis tugas antarane layanan online - saiki 181! Zapier kanggo