Cara Nulis Judhul Sing Nggawe Pengunjung

Publikasi mesthi duwe mupangat kanggo mbungkus judhul lan judhul kanthi citra utawa panjelasan sing kuat. Ing ranah digital, kemewahan kasebut asring ora ana. Konten saben wong katon padha banget ing Tweet utawa Hasil Mesin Telusuran. Kita kudu narik kawigaten para pamiarsa sing rame tinimbang para pesaing supaya bisa ngeklik lan entuk konten sing dikarepake. Rata-rata, kaping lima luwih akeh wong sing maca judhul nalika maca salinan awak. Nalika

Crita lawan Tutur Perusahaan

Pirang-pirang taun kepungkur aku disertifikasi ing proses perekrutan sing diarani Target Target. Salah sawijining kunci proses wawancara karo calon anyar yaiku takon babagan pertanyaan terbuka sing kudu calon crita. Alesané amarga luwih gampang supaya wong-wong mbukak wangsulan sing jujur ​​nalika sampeyan takon supaya njlentrehake kabeh crita tinimbang takon karo ya utawa ora. Mangkene conto: