5 Pertimbangan Nalika Milih Cloud Storage Kanggo Ngoptimalake Kolaborasi lan Produktivitas

Kemampuan kanggo nyimpen file sing larang regane kayata foto, video lan musik kanthi lancar ing méga minangka prospek sing nyenengake, utamane kanthi memori (relatif) cilik ing piranti seluler lan biaya memori tambahan sing dhuwur. Nanging apa sing kudu sampeyan goleki nalika milih panyimpenan maya lan solusi enggo bareng file? Ing kene, kita ngrusak limang perkara sing kudu dipikirake saben wong sadurunge mutusake ing ngendi kanggo nyelehake data. Kontrol - Apa aku ngontrol? Salah siji saka

Pentinge Kolaborasi Kanggo Pemasar ing Lockdown

Panaliten para pemasar lan CEO ing musim panas nemokake mung limang persen sing ora nemokake positip kanggo urip ing kunci - lan ora ana siji wong sing ujar manawa dheweke gagal sinau apa-apa sajrone wektu kasebut. Lan kanthi panjaluk sing penting kanggo kegiatan pemasaran sawise kunci musim semi, iku uga. Kanggo xPlora, agensi pemasaran lan digital adhedhasar Sofia, Bulgaria, kemampuan kanggo nuduhake file desain

Apa Droplr minangka Alat Nuduhake File Paling Apik?

Kothak, Dropbox, Google Drive… kanthi akeh klien sing nggunakake macem-macem platform, folder klienku dadi bencana. Sawise seminggu utawa luwih, aku mindhah kabeh data klien menyang panganggo jaringan sing apik lan teratur sing didhukung. Nanging, saben dina, dadi bencana nyoba nemokake lan ngirim file… nganti saiki. Agensi mitra nggunakake Droplr. Ora ragu-ragu entuk alat filesharing liyane, mula aku ora didol. Nanging, suwe-suwe

Kothak Nggawe Sharing File Gampang

Apa sampeyan rumangsa kendhat nalika ngirim file informasi akeh babagan prospek, klien utawa mitra bisnis? FTP ora nate kepepet banget dadi pilihan sing populer utawa pangguna, lan lampiran email duwe watesan lan hambatan dhewe. Duwe nuduhake direktori ing server file internal kanthi akses winates lan bisa digunakake luwih akeh kanggo tim IT internal. Muncul saka komputasi awan saiki nawakake solusi sing cocog, lan ing antarane macem-macem penawaran adhedhasar awan sing ngidini nyimpen, ngatur lan nuduhake

Huddle: Kolaborasi Online lan Nuduhake File

Nggulung utawa nyusun kampanye pemasaran kalebu manajemen konten lan kemacetan kolaborasi. Aku yakin sampeyan wis bosen nggawe perubahan VPN utawa konfigurasi firewall kanggo nambah kolaborasi! Kemungkinan sampeyan nggunakake intranet utawa SharePoint sing wis lawas. Ngalih menyang pengalaman apik sing diwenehake ing ruang kerja Huddle adhedhasar cloud, sejatine bakal nggawe kolaborasi lan manajemen konten dadi pengalaman sing nyenengake tinimbang urusan sing mbebayani lan syaraf