Chip Cepet Indeks: Pengalaman EMV Luwih Cepet

Wacan: <1 menit Sore iki, aku ngunjungi putri ing kantor dheweke (bapakku kepiye?). Aku mandheg ing toko ing sakiwa tengene, Pasar Segar lan njupuk susunan kembang sing apik kanggo mejane lan panganan kanggo staf ing kana. Nalika aku mriksa, aku kepencut… Aku masang kertu kredit EMV lan meh kabeh bisa cepet. Iki minangka cara paling cepet sing aku nate weruh ing checkout kanthi chip aktif

Napa Sampeyan Perlu Nganyarke Geser Kertu menyang EMV

Wacan: 2 menit Nalika ing IRCE, aku kudu lungguh karo SVP saka Pembayaran lan Solusi Perdagangan Intuit, Eric Dunn. Iki minangka tampilan sing mbukak mripat ing Intuit ing pasar ritel lan e-commerce. Nyatane, akeh wong sing ora sadhar, nanging dhuwit luwih akeh mbukak liwat Intuit tinimbang PayPal babagan perdagangan online (yen sampeyan kalebu layanan gaji). Intuit terus ngupayakake dadi solusi end-to-end kanggo bisnis e-commerce utawa ritel ing endi

Smartcards Rolling Out Sajrone Sawetara Taun Sabanjure

Wacan: 2 menit Wow ... nalika sampeyan mikir babagan kabeh hardware sing darmabakti lan gumantung kanggo kertu kredit belang magnetik tradisional, iku akeh peralatan lan biaya sing bakal diganti. Sajrone sawetara taun kepungkur, mula pancen kedadeyan sing bakal kedadeyan! Kertu kredit tradisional saiki lagi metu. Perlu hacking 70 yuta kertu kredit Target sajrone musim liburan 2013 kanggo nyurung Kongres supaya ora ninggalake kertu stripe magnetik sing aman banget sing digunakake dening