10 Langkah Mbangun Program Advokasi Sosial Karyawan sing Efektif

Nalika perusahaan gedhe asring duwe anggaran sing luwih lemu lan bisa tuku visibilitas ing media sosial, aku kaget tenan amarga sawetara perusahaan njaluk kekuwatane basis karyawan kanggo mbantu. Kita ngobrol apik babagan iki karo Amy Heiss saka Dell, sing nggoleki asil luar biasa sing diraih organisasi kanthi nggawe program pembelaan sosial karyawan sing efektif. Nalika ngobrol karo klien babagan pembelaan sosial karyawan, aku asring mbaleni crita alternatif