Psikologi Pariwara: Kepiye Mikir Koyo Versi Respon Iklan Sampeyan

Rata-rata konsumen entuk pariwara volume gedhe tenan saben 24 jam. Kita wis wiwit saka rata-rata wong diwasa sing kapacak 500 pariwara sedina ing taun 1970-an nganti 5,000 pariwara saben dina saiki udakara 2 yuta pariwara saben taun sing umume dideleng! Iki kalebu radio, televisi, telusuran, media sosial, lan iklan cetak. Kasunyatane, 5.3 triliun iklan tampilan ditampilake kanthi online saben taun Wiwit ditampilake

Tambah Kesempatan Konten Sampeyan Dadi Viral Kanthi 5 Taktik iki

Kita wis nuduhake infografis liyane babagan elemen konten virus lan aku mesthi ragu-ragu meksa nindakake perkara virus minangka strategi. Konten virus bisa nggawa kesadharan merek - kita asring ndeleng video. Nanging, aku durung nate weruh sapa wae sing ngetokke taman kasebut saben-saben. Sawetara nyoba hard, sawetara gagal… pancen kombinasi bakat lan kabegjan sing ningkatake konten kanthi virally. Ngandika, aku yakin taktik sing digunakake nalika fokus