Saka Personalisasi nganti Intelijen Emosional sing Dhuwur

Wong sing duwe kecerdasan emosional (EQ) sing disenengi banget, nuduhake kinerja sing kuat lan umume luwih sukses. Dheweke tegas lan duwe katrampilan sosial sing apik: nuduhake kesadharan tumrap perasaan wong liya lan mujudake kesadharan iki kanthi tembung lan tumindak. Dheweke bisa nemokake kesamaan karo macem-macem wong lan nggedhekake sesambetan sing luwih apik tinimbang grapyak lan kemampuan kanggo akur. Dheweke entuk iki kanthi ngelingi lan nganalisis