3 Aturan Psikologi ing Sales lan Marketing

Ana klompok kanca lan kanca kolega sing bubar golek masalah babagan industri agensi kasebut. Umume, agensi sing nindakake kanthi apik asring perjuangan luwih akeh lan luwih murah. Agensi sing adol larang regane luwih akeh lan luwih sithik perjuangan. Aku mikir, aku ngerti, nanging ndeleng bola-bali. Infographic saka Salesforce Kanada iki nyentuh psikologi penjualan lan pemasaran