Apa Emoji ing Email Baris Sampeyan Nduwe Tarif? 🤔

Kita wis nuduhake sawetara rincian babagan sawetara pemasar nggabungake emoji menyang komunikasi pemasaran. Ing perayaan Hari Emoji Sedunia - ya… ana prekara kasebut - Mailjet nindakake tes nggunakake emoji ing baris subyek email kanggo ndeleng kepiye pengaruh emoji ing tarif mbukak email. Kiro opo? Iku bisa digunakake! Metodologi: Mailjet nawakake fitur eksperimen sing dikenal minangka tes / x. Tes A / X ngilangi ramalan apa sing paling cocog kanthi ngidini sampeyan

Apa Snapchat Penting Kanggo Pemasar?

Ing polling impromptu ing komunitas Martech, 56% responden ujar manawa dheweke ora duwe rencana taun iki nggunakake Snapchat kanggo pemasaran. Mung 9% nyatakake yen nggunakake, lan liyane ujar manawa durung mutusake. Iki dudu pujangga sing cocog kanggo jaringan sing saya mundhak. Secara pribadi, aku mbingungake lan isih bingung saben mbukak app. Pungkasane aku nemokake crita lan sworo seru

Apa Emoji Bagus ing Komunikasi Pemasaran? ?

Aku ngerti aku biyen? ing judhul, nanging maksudku tenan ?. Secara pribadi, aku ora bisa adol nggunakake emoji (perwakilan grafis saka emotikon). Ing bidang komunikasi bisnis, aku nemokake emoji ing antarane trabasan tulisan lan komunikasi. Secara pribadi, aku seneng nggunakake ing pungkasan komentar Facebook sing sarkastik, mung supaya wong kasebut ngerti aku ora pengin dheweke nubles ing pasuryan. ? Opo iku