Privy: Gampang Digunakake, Fitur Kuat kanggo Akuisisi Pelanggan Ing Situs

Salah sawijining pelanggan yaiku ing Squarespace, sistem manajemen konten sing nyedhiyakake kabeh dhasar - kalebu e-commerce. Kanggo klien swalayan, platform sing apik banget lan akeh pilihan. Kita asring nyaranake WordPress host amarga kapabilitas lan fleksibilitas tanpa wates ... nanging kanggo sawetara Squarespace minangka pilihan sing kuat. Nalika Squarespace ora duwe API lan jutaan integrasi produk sing wis siyap, sampeyan isih bisa nemokake sawetara alat sing apik kanggo nambah situs sampeyan. Kita

Wishpond: Nggawe Gelombang ing Generasi Utama lan Otomatisasi

Ana badai ing industri otomatisasi pemasaran. Alangan mlebu platform anyar saya mudhun lan ngisor, platform diwasa ditelan platform pemasaran perusahaan, lan sing ditinggal ing tengah kasedhiya ing segara sing atos. Utawa dheweke ndedonga, dheweke bisa gumantung karo basis pelanggan supaya bisa katon apik karo pembeli, utawa kudu ngeculake regane - akeh banget. Siji gangguan ing industri kasebut

Ngoptimalake Desain Email Kanggo Narik Kawigaten Waca

Sawetara wulan kepungkur ing sawijining konferensi, aku nonton presentasi sing apik babagan langkah-langkah sing diwaca email nalika nyelehake email. Iku dudu rute sing dipercaya masarakat lan beda banget karo situs web. Nalika ndeleng email, biasane ndeleng tembung pisanan ing baris subjek lan bisa uga pratinjau cekak saka konten sing ana. Kadhangkala, ing kana pelanggan mandheg. Utawa

3 Pelanggan, 3 GIF Animasi, 3 Pelajaran Pemasaran Email

Animasi sing dipikirake kanthi apik ing email duwe kemampuan kanggo muji pesen pemasaran tinimbang ngganggu. Emma, ​​produsen pemasaran email sing sederhana, apik lan cerdas, nyusun konten babagan cara nggunakake GIF kanthi efektif ing pemasaran email, lengkap karo telung conto pelanggan. Bubar nuduhake alat sing keren, Cinegif, kanggo mbantu sampeyan nggawe gif animasi bergerak. GIF animasi saiki lagi nguwasani internet amarga kemampuane narik perhatian, yaiku para pemasar

AddShoppers: Platform Aplikasi Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers mbantu sampeyan ningkatake penghasilan sosial, nambah tombol enggo bareng lan menehi analytics babagan pengaruh sosial ing perdagangan. AddShoppers mbantu panyedhiya ecommerce nggunakake media sosial supaya bisa adol luwih akeh. Tombol enggo bareng, hadiah sosial, lan tuku aplikasi enggo bareng mbantu sampeyan entuk luwih akeh saham sosial sing banjur bisa dadi dodolan sosial. Analitik AddShoppers mbantu sampeyan nglacak investasi sampeyan lan ngerti saluran sosial sing dikonversi. AddShoppers nambah keterlibatan pelanggan kanthi nggabungake

Rancang Aplikasi Ponsel sing Kuat kanggo iPhone lan Android kanthi 5 langkah

Fans Ponselku nawakake aplikasi seluler lan situs web seluler sing terjangkau kanggo lingkungan bisnis individu, nirlaba lan bisnis cilik liwat pabrikan aplikasi Do-It-Yourself (DIY) sing mandhiri ing industri. Kanthi luwih saka 40 fitur sugih kanggo nggunakake seluler, lokasi lan media sosial, bisa uga dadi platform pambangun aplikasi seluler sing paling terjangkau lan kuat ing pasar. Aplikasi kasebut cukup sederhana, nyedhiyakake tuntunan langkah demi langkah kanggo narik sampeyan nalika nyetel aplikasi seluler. Langkah 1: Pilih

Zapier: Otomatis Aliran Kerja kanggo Bisnis

Aku ora nate ngerti yen aku kudu ngenteni 6 taun sadurunge miwiti ndeleng aplikasi sing visualisasi antarmuka pemrograman aplikasi kanthi cerdas ... nanging pungkasane tekan kana. Yahoo! Pipa diluncurake ing taun 2007 lan duwe sawetara konektor kanggo memanipulasi lan nyambungake sistem, nanging ora duwe integrasi karo macem-macem layanan web lan API sing mbledhos ing web. Zapier dipaku… supaya sampeyan bisa otomatis tugas antarane layanan online - saiki 181! Zapier kanggo