Cara Nggawe Kampanye Keterlibatan Semula kanggo Pelanggan Ora Aktif

Bubar nuduhake infographic babagan cara ngowahi tingkat atraksi keterlibatan email, kanthi sawetara studi kasus lan statistik babagan apa sing bisa ditindakake. Infographic iki saka Monks Email, Email Re-Engagement, njupuk rincian sing luwih jero kanggo menehi rencana kampanye nyata kanggo mbatalake pembusukan kinerja email sampeyan. Dhaptar email rata-rata bosok 25% saben taun. Lan, Miturut laporan Sherpa Pemasaran 2013, 75% pelanggan #email

Elemen Apa Sampeyan Sampeyan kudu Tes ing Kampanye Email Sampeyan?

Nggunakake kothak mlebu saka 250ok, kita wis nyoba sawetara wulan kepungkur nalika nulis ulang baris subyek buletin. Asil kasebut luar biasa - papan mlebu kothak mlebu nambah luwih saka 20% ing dhaptar biji sing digawe. Kasunyatane yaiku tes email pancen larang kanggo investasi - uga alat kanggo mbantu sampeyan tekan kana. Bayangake sampeyan minangka laboratorium sing tanggung jawab lan sampeyan nyoba nyoba akeh

Cara Pilih Panyedhiya Layanan Email

Minggu iki aku ketemu karo perusahaan sing mikir arep ninggalake panyedhiya layanan email lan nggawe sistem email ing njero. Yen sampeyan takon dasawarsa kepungkur yen ide sing apik, aku mesthi ora bakal ujar. Nanging, jaman wis ganti, lan teknologi ESP gampang ditindakake yen sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni. Mula, kita nggawe CircuPress. Apa sing Diganti karo Panyedhiya Layanan Email? Pangowahan paling gedhe karo

Alesan Wong Ora Lengganan Email Sampeyan (Lan Cara Ngurangi Lengganan)

Pelanggan ora preduli babagan bedane antara langganan lan mung menehi tandha email minangka SPAM… saben dina ditindakake. Dheweke ora ngerti akibat saka nglaporake email sampeyan amarga SPAM bisa ngalangi sampeyan saka kothak mlebu ewonan pelanggan liyane ing Panyedhiya Layanan Internet sing padha. Pramila kita ngawasi kanthi cekap babagan kothak mlebu karo mitra ing 250ok! Dadi ndhelikake tautan unsubscribe ing email sampeyan ora mung ora