11 Kesalahan Kanggo Ngindhari Kampanye Pemasaran Email Sampeyan

Kita asring nuduhake apa sing cocog karo pemasaran email, nanging kepiye bab sing ora bisa digunakake? Ya, Citipost Mail nggabungake infographic sing solid, 10 Hal sing Sampeyan Ora Kudu Kalebu Ing Kampanye Email Sampeyan sing menehi rincian babagan apa sing kudu dicegah nalika nulis utawa ngrancang email. Yen sampeyan pengin sukses karo pemasaran email, iki kalebu sawetara faux-pas sing paling apik sing kudu sampeyan ngindhari babagan prekara sing sampeyan ora kalebu ing