Ora, email durung mati

Aku weruh tweet iki saka Chuck Gose wingi lan ngrujuk sawijining artikel ing situs web New York Times sing diarani "Email: Pencet Hapus." Kerep banget kita kabeh ndeleng jinis artikel iki sing mbengok “email wis mati!” lan menehi saran supaya kita kudu ndeleng kabiasaan generasi mudha kanggo ndeleng kepiye komunikasi ing mbesuk. Chuck mikir manawa iki angel lan ujar manawa email ora bakal ilang