AutoPitch: Otomatis Email kanggo Wakil Pangembangan Penjualan

Ana pirang-pirang kali nalika perwakilan penjualan duwe dhaptar sing apik, nanging upaya sing dibutuhake kanggo ngirim email sekaligus mbutuhake usaha sing angel. AutoPitch integrasi langsung karo email sampeyan, mbisakake templat, lan banjur nglaporake kegiatan utawa keterlibatan apa wae babagan email kasebut. Sampeyan uga bisa ngatur urutan sing dikirim menyang dhaptar. Narik dhaptar timbal kadhemen menyang platform email bisa entuk perusahaan rada suwe