Tren Desain Email kanggo taun 2021

Industri browser terus maju kanthi cepet kanthi inovasi apik tenan. Email, ing tangan liyane, narik kawigaten kemajuan teknologi amarga ketinggalan email nganggo standar HTML lan CSS paling anyar. Mangkene, minangka tantangan sing nggawe para pemasar digital bisa luwih angel dadi inovatif lan kreatif nalika nggunakake media pemasaran utama iki. Biyen, kita wis ndeleng penggabungan gif animasi, video, lan emoji uga digunakake

Kesalahan Pemasaran Email 38 Kanggo Priksa Sadurunge Ngeklik Kirim

Ana pirang-pirang kesalahan liyane sing bisa sampeyan lakoni karo kabeh program pemasaran email ... nanging infographic saka Email Monks iki fokus ing kesalahan sing digawe sadurunge nggawe klik. Sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara sebutan mitra ing 250ok babagan fungsi desain lan fungsionalitas. Ayo langsung mlebu ing: Cek Deliverability Sadurunge diwiwiti, apa kita wis siyap utawa bisa sukses? Sponsor kami ing 250ok duwe solusi luar biasa sing bisa mbantu