7 Alasan kanggo ngresiki Dhaptar Email lan Cara Mbusak Pelanggan

Kita lagi fokus ing pemasaran email bubar amarga pancen ndeleng akeh masalah ing industri iki. Yen eksekutif terus ngrayu sampeyan babagan dhaptar dhaptar email, sampeyan kudu nuduhake artikel iki. Kasunyatane, dhaptar email sampeyan sing luwih gedhe lan luwih gedhe, mula bisa uga efektivitas pemasaran email sampeyan. Sampeyan kudu luwih fokus ing pirang-pirang pelanggan sing aktif

Cara Ngundhuh Tarif Keterlibatan Email Plummeting

Umume kaget kanggo umume perusahaan nalika ngerti yen 60% pelanggan ing dhaptar email rata-rata ora aktif. Kanggo perusahaan kanthi 20,000 pelanggan email, yaiku 12,000 email sing wis ilang. Umume para pemasar email kepenak nalika ngeculake siji pelanggan saka dhaptar kasebut. Upaya sing dibutuhake supaya para pelanggan bisa milih sing larang regane lan perusahaan ngarep-arep mbalekake investasi kasebut. Omong kosong,

Cara Nyetel Pangarepan Lengganan Email lan Menang!

Apa pelanggan email sampeyan ngeklik situs web, pesen produk, utawa ndhaptar acara kaya sing diarepake? Mboten? Nanging apa dheweke mung ora menehi respons, ora lengganan, utawa (gasp) sing sambat? Yen mangkono, bisa uga sampeyan ora cetha nggawe pangarep-arep kanggo sampeyan.

Napa Akeh Email ing Inbox Sampeyan sing ORA WIS.

Dina iki, eROI ngluncurake panelitian babagan survey sing ditindakake kanggo luwih saka 200 pemasar email. Aku dhewe mikir asile nguciwani - meh nguwatirake. eROI takon marang para pemasar email apa sing dianggep paling penting. Mangkene asile: IMHO, aku setuju kabeh karo 2 barang sing paling dhuwur. Relevansi lan Pangiriman minangka kunci ... njupuk pesen sing bener menyang kothak mlebu dadi faktor utama sampeyan. Desain email lan konten sampeyan masalah, Deliverability bisa