15 Tips Pemasaran Seluler kanggo Nggawe Penjualan Liyane

Ing pasar sing kompetitif saiki, ana prekara sing kudu ditemtokake: upaya pemasaran online sampeyan kudu kalebu strategi pemasaran seluler, yen ora bakal entuk akeh tumindak! Akeh wong saiki wis ketagihan ing telpon, biasane amarga wis biasa karo saluran media sosial, kanthi kemampuan komunikasi kanthi cepet karo wong liya, lan uga kudu "tetep cepet" karo prekara sing penting utawa sing kurang penting. . Minangka Milly Marks, ahli ing

Endi Komunikasi Email sing Dituju?

Aku dadi kebiasaan sing ora becik yaiku nyelehake sawetara email kanggo tumindak sewulan utawa luwih. Aku duwe sistem triage kanggo email sing mlebu. Yen dheweke ora butuh perhatian utawa tumindak langsung ing wektu tartamtu kanggo ngindhari rasa sakit, aku banjur nglilani. Mungkin kuwi perkara sing ala. Utawa bisa uga ora. Topik iki nggawe aku mikir karo kanca (korban "wektu tunggu")