Salesflare: CRM kanggo Bisnis Cilik lan Tim Penjualan Adol B2B

Yen sampeyan wis ngomong karo pimpinan dodolan, implementasi platform manajemen hubungan pelanggan (CRM) kudu… lan biasane uga ngelu. Keuntungan saka CRM luwih gedhe tinimbang investasi lan tantangan, sanajan, nalika produk kasebut gampang digunakake (utawa disesuaikan karo proses sampeyan) lan tim sales sampeyan ndeleng nilai kasebut lan nggunakake lan nggunakake teknologi kasebut. Kaya sing paling alat dodolan, ana prabédan ageng ing fitur needed kanggo a

CompanyHub: Piranti Lunak CRM kanggo Usaha Kecil Sampeyan

Kanthi kerangka kerja lan alangan kanggo ngeculake pangembangan platform, kita bakal ndeleng luwih akeh platform sing nyerang pasar. CompanyHub minangka CRM bisnis cilik sing gampang lan bisa nganggo rega sing rusak mula sampeyan mung kudu entuk sing sampeyan butuhake. Kejaba visibilitas pipa penjualan, CRM sing digunakake kanggo adol nawakake kemampuan kanggo ngotomatisasi tindak lanjut: CompanyHub nawakake iki uga duwe fitur kaya ing ngisor iki: Ngatur Web sampeyan kanggo konversi konversi. Mbantu