Formula Pemasaran Email lan Indikator Kunci

Pemasar email sing anyar lan duwe pengalaman kudu ngerti metrik kunci kanggo nganalisa pelanggan lan kampanye. Mangkene rincian metrik Pemasaran Email utama uga cara ngetung.

Email Marketing miturut Nomer

Kancaku sing apik, Chris Baggott, arep ngeculake bukune sing pertama, Email Marketing Miturut Nomer. Chris nulis buku kasebut karo Ali Sales, kancaku liyane. Chris minangka mitra pendiri ing ExactTarget, perusahaan sing dakgawe dadi Manajer Produk. Blog Chris (bebarengan karo pimpinan lan karyawan liyane sing hebat) wis ngusir ExactTarget menyang stratosfer - jenenge salah sawijining 500 perusahaan sing paling cepet ing Inc. Aku ora mung duwe