Riset: Kualitas Dhaptar Email minangka Prioritas Utami kanggo Pemasar B2B

Akeh pemasar B2B ngerti marketing email bisa dadi salah sawijining alat generasi utama sing paling efektif, kanthi riset saka Direct Marketing Association (DMA) nuduhake ROI rata-rata $ 38 kanggo saben $ 1 sing digunakake. Nanging ora ana sangsi manawa ngetrapake kampanye email sing sukses bisa uga nantang tantangane. Kanggo luwih ngerti tantangan sing diadhepi para pemasar, panyedhiya piranti lunak pemasaran email Delivra gabung karo Ascend2 kanggo nganakake survey ing para pamirsa. Asile

Ngonversi Alamat Email menyang Intelijen Sosial

Nomer vendor ing njaba sing bisa nggabungake dhaptar email lan pelanggan karo data sosial sithik. Platform media sosial saya akeh sing nambah setelan privasi kanggo nyuda panyebaran informasi iki. Flowtown lan Rapleaf ora katon nyedhiyakake informasi profil sosial maneh. Standar tunggal ing industri kasebut yaiku Fliptop (sing uga wis tuku Qwerly). Fliptop ngowahi bisnis ing pungkasan taun 2011 dadi mung ningkatake intelijen sosial.

Sewa Dhaptar Email, Apa Sampeyan Perlu Ngerti

Penyalahgunaan dhaptar email lan asring salah pangerti, sewa dhaptar email minangka praktik pemasaran sing ditampa kanthi umum sing bisa nyedhiyakake ROI sing kuat, yen sampeyan ngerti apa sing kudu digoleki lan dihormati ing kothak mlebu. Yen sampeyan ora kenal utawa ora kesengsem karo nyewa dhaptar email, iki bakal entuk manfaat uga faktor pembeda lan faktor sing mbedakake.

Getih Sang Blogger Minangka Misinformasi SEO Nyebar

Dikirim dening Christina Warren: Kanggo kita, jinis serangan SEO sing dicethakaké minggu iki mung sawetara langkah saka apa sing ditindakake blogger / situs web saben dina: kanthi sengaja nyoba mesin telusuran game supaya bisa entuk hit luwih akeh ing situs kasebut, lan kanthi tambahan, bisa uga entuk sawetara dolar ekstra. Kajaba sampeyan nggunakake farmasi link langsung utawa uga begja - rangking mesin telusuran paling dhuwur ing donya