Cara Nggawe Kampanye Keterlibatan Semula kanggo Pelanggan Ora Aktif

Bubar nuduhake infographic babagan cara ngowahi tingkat atraksi keterlibatan email, kanthi sawetara studi kasus lan statistik babagan apa sing bisa ditindakake. Infographic iki saka Monks Email, Email Re-Engagement, njupuk rincian sing luwih jero kanggo menehi rencana kampanye nyata kanggo mbatalake pembusukan kinerja email sampeyan. Dhaptar email rata-rata bosok 25% saben taun. Lan, Miturut laporan Sherpa Pemasaran 2013, 75% pelanggan #email